O nama

ENOA Namještaj - opremite svoj dom po najpovoljnijim cijenama! Novootvoreni salon namještaja ENOA nalazi se u sklopu Profi Baucentra na adresi Slavonska avenija 17. Nudimo Vam širok asortiman namještaja, kreveta, madraca, sjedećih garnitura, regala, stolova i ormara.


U salonu namještaja ENOA pronaći ćete namještaj pristupačnih cijena, visoke kvalitete i modernog dizajna. Osim namještaja, naše osoblje kupcima pristupa otvoreno s idejama o uređenju, prijedlozima kako urediti dom, a kvaliteta i sigurnost proizvoda su temelj na kojem gradimo dugoročan odnos s kupcima.


Prateći trendove koje nameće tržište u mogućnosti smo ponuditi kvalitetu i dizajn koji će zadovoljiti sve ukuse uz niske cijene.


ENOA salon namještaja pruža svojim kupcima novitete koje ne viđate u ostalih salonima namještaja koji će Vas zasigurno osvojiti omjerom cijene i kvalitete!


Nudimo Vam najveći asortiman sjedećih garnitura, trosjeda, dvosjeda, fotelja i regala te smo uvjereni da će svatko pronaći nešto za vlastiti dnevni boravak. Mnoštvo različitih modela, materijala i kombinacija, modernih ili klasičnih, sa ili bez ležaja, u širokom spektru boja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Jedna od najvažnijih prostorija u svakom domu je spavaća soba - mjesto gdje započinjemo i završavamo dan. Upravo iz tog razloga Vaš krevet mora biti udoban, a najveći izbor kreveta i madraca pronaći ćete upravo u našem salonu! Klasični drveni kreveti, Boxspring kreveti ili francuski ležajevi u velikom izboru boja i tkanina učinit će svaku spavaću sobu oazom kvalitetnog sna. Ono na što stavljamo naglasak su naši kreveti upotpunjeni s odgovarajućim udobnim madracima i ladicama za posteljinu.


Odabrati pravi ormar za spavaću sobu nije uvijek jednostavno, no uz široku ponudu veličina, oblika i materijala sve je lakše. Pronađite odgovarajući ormar za vaše potrebe - ormar s kliznim ili klasičnim vratima, s ogledalima i mnoštvom elemenata za ispunu koji su uključeni u cijenu. U salonu namještaja Enoa odaberite ormar koji odgovara Vašem stilu uređenja po najpovoljnijim cijenama. Zadovoljstvo kupca naš je dugoročni cilj!


Naziv tvrtke: EB PROM d.o.o.
Sjedište tvrtke: Slavonska avenija 17, 10 000 Zagreb
Telefon: +385 1 6465 580, +385 1 6465 581
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 081049306 OIB: 30698284062
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Direktor: Ivana Ešegović
Poslovni račun kod Zagrebačke banke
IBAN: HR 0523600001102576582

 
 

Potražite nas na Facebook.

©2016 Enoa namještaj. Sva prava pridržana. Design by LoDi media d.o.o.